Nog in Nederland - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Damen - WaarBenJij.nu Nog in Nederland - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Damen - WaarBenJij.nu

Nog in Nederland

Door: Denise

Blijf op de hoogte en volg Denise

23 Juni 2006 | Nederland, Amsterdam

Heyy iedereen!!

Zodra er meer duidelijk is over mijn reis volgen meer berichtjes!

xxx

• 27 Juni 2006 - 16:24

Mupke:

Eej Sjatzie!!!!

Ik wil alleen ff zeggen dat ik je nu al mis en je bent nog niet eens vertrokken :P

En euuuuh veul plezeer op vakans in Maleisie ;)

kussiiieeeee
    Pupke (twing twing)

• 20 Juli 2006 - 17:13

Yveske:

Hee Denise,

Leuke site! Uiteraard heb ik alvast een kijkje genomen in het hotel waar je stage gaat lopen! Dat ziet er goed uit! De goedkoopste kamer voor ongeveer € 85 valt me nog reuze mee eigenlijk! Deze reis zal je weer een stuk levenservaring bij gaan brengen! Ik wens je natuurlijk veel succes en plezier toe!

Geniet ervan!

Groetjes, Yveske

• 20 Juli 2006 - 17:41

Vivke:

heey mupke,

Ich dink ich goan dien site ins ff checke. Damn motte ver dich ein half joar goan misse..(snik).. Maar esse truk bus geet t fees ooch geliek goot los. Viva la carnaval :P haha..En det viere we uiteraard mit denise :)!

Ik wins dich alvast heel veel succes en veural veul plezier in maleisie.Geniet der van!!!

-xxx- knuf vivke

• 20 Juli 2006 - 18:03

Denise:

Mke Pke.....ga jou ook zeker missen. Heel erg!!

jaja en de reis is verder bijna helemaal rond! Tickets zijn geboekt.

23 augustus 16.35 vertrekt ons vliegtuigje richting Bangkok. Hier zullen we 4 dagen blijven. Wat we precies gaan doen daar moeten we nog uitzoeken ;). Dan vliegen we door naar Kuala Lumpur en van hieruit gaan we de jungle in! Hier zullen we ook 4 dagen blijven. We gtaan ook een dag de grotten in. Stond er ook fijn bij: voor iedereen die niet bang is voor vleermuizen, spinnen, slangen en andere amfibieen enzo. Echt wat voor mij haha :S , Kump good. Daarna gaan we nog relaxen op Tioman... een eilandje.......:D

• 20 Juli 2006 - 18:04

Denise:

Oeww. haha in de tijd dat ik mijn reactie aan het typen was nog meer reacties gekregen! Thanxx viv en yves!!!Als ik terug ben gaat het inderdaag goowd loos :p

• 20 Juli 2006 - 18:09

Martijn:

hej denise,
    leuke site zal wel regelmatig kijkje komen nemen.
    ig wens dig aug een hele fijne tied in maleisie.
    det half joar zal wel snel omgaan.
    geniet ervan!
    groetje namens martijn

• 20 Juli 2006 - 19:06

Its Da Devil In Me:

Hey stuiterke ;)

Nice place om un hauf jurke oet te hange ! Haupelik hups se nog tiet om aug doa lekker te feejste :D

Iig veul fun doa & goodluck mit dien stage,

Greetz !

Da devil :P

• 24 Juli 2006 - 19:12

Sanne:

heey denise!
    leuke site:)
    ben benieuwd naar je foto's!
    en veel succes daarzo natuurlijk he!
    xxx sanne

• 26 Juli 2006 - 15:40

Bram:

Hey Denise! veel plezier daar en geniet ervan. Jammer dat wel elkaar mislopen, ik ben op 7 september in kuala lumpur. IK hou je mupke wel in de gaten, maar denk dat dat niet nodig is, hij mist je nu al :) denk dat je daar vee1 gaat leren, have fun! grtz xxx Bram

Denise

Nu zit ik nog lekker in Nederland maar niet meer voor lang! Rond 25 augustus vertrek ik voor ongeveer een half jaartje naar Maleisie. Om precies te zijn naar Kuala Lumpur. Hier ga ik stage lopen in hotel "Sheraton Imperial Kuala Lumpur" voornamelijk aan de Front Office. Voor iedereen die nieuwsgierig is hier is de link: http://www.kl-hotels.com/imperial-sheraton/ Ik begin 11 september met mijn stage en van te voren zal ik met nog een meid een paar weekjes Maleisie en misschien wel Thailand/Indonesie gaan verkennen. Ik zal hier mijn fotos e.d plaatsen! Dus voor iedereen die nieuwsgierig is ;).......jullie mogen ook wel lieve leuke berichtjes achter laten hoor :P want ik ga iedereen wel missen!! Zodra er meer duidelijk is over mijn reis volgen meer berichtjes! xxx

Actief sinds 22 Juni 2006