vanuit de nachtdienst
Door: Denise
Blijf op de hoogte en volg Denise
21 December 2006 | Maleisië, Kuala Lumpur
Ik heb mijn fotos wel al een keertje ge-update: foto’s staan op mn space!! Toen mn ouders hier waren ben ik na mn werk in de bus gestapt en een dagje met hun naar Melaka geweest. Dat heeft nog een beetje nederlandse invloeden ;). Voor de geinteresseerden: het is nog nederlands eigendom geweest tot dat de nederlanders het met de britten geruild hebben voor de Bengoolen (indonesie) als ik me niet vergis ;) haha). Dus je kan wel raden dat het er stikte van de nederlanders :P. Was eg super gaaf daar. Smorgens hebben we een rubberplantage en een palmolie plantage bezocht, tussendoor zijn we nog wat gaan drinken bij een ‘’echte’’ malay family. Echt grappig om te zien hoe die mensen wonen: vaak hebben ze geen bank in hun woonkamer…….ziet eg heel raar uit. Ze zitten dus de hele dag op de vloer en zo eten ze vaak ook. Smiddags zijn we de jungle in gegaan en bij wat jungle mensen (orang asli) op bezoek gegaan. Echt zo lief……. Bij een familie hadden ze baby aapjes van net 10 dagen oud……die mocht ik vast houden en ja ook daar heb ik fototjes van :D. Savonds heb ik nog een nieuwe vriend gemaakt: een albino python van zo’n 2 meter lang……en ja ook hier zijn fotos van :P.
Verder heb ik een weekje lekker gerelaxed op Langkaw, een tropisch eilandje aan de westkust van Maleisie. Het hotel was echt super!! We hadden een kamer in het Sheraton Langkawi, het was net gerenoveerd dus alles was gloednieuw. Een super mooi zwembad aan het strand. Als ik in het zwembad lag leek het net alsof ik zo de zee in kon zwemmen. Hier hebben we eigenlijk gewoon de hele week niets gedaan dan gezwommen, geparasaild, wat op een jetski rondgecrost etc. We zijn ook een dagje met een boot de mangroven in gegaan. Hier werden we af en toe vergezeld door een paar dikke leguanen, hier noemen ze die monitor lizards, wat een vatzige beesten en wat aapjes! We zijn ook een ‘’batcave’’ ingegaan. Die was eigenlijk net hetzelfde als op tioman….echt een grot die stikte van de vleermuizen. Daarna zijn we adelaren gaan voeren. Die beesten zijn toch echt wel groot! En daarna mijn engste onderdeel van die dag : naar de fishfarm haha. Nee echt serieus……ik mocht stingrays voeren (super grote roggen) maar ik scheet haast in mn broek van angst haha. Ik ging eerst vrolijk met mn handen in het water totdat ik zag hoe groot die stingrays wel niet waren en dat ze daarbij ook nog eens tanden in hun mond hadden :p. Sinds wanneer hebben vissen tanden :P haha. Hier zijn ook filmpjes van gemaakt maar die hou ik lekker in mijn eigen collectie.
Tja en dat is nu alweer zo’n 3 weekjes geleden. In die tijd heb ik eigenlijk alleen maar gewerkt, gewerkt en nog eens gewerkt. Verder heb ik op mn vrije dagen ook nog werk…..maar dat doe ik mezelf aan ;). Ik mag meedoen in wat reclame filmpjes hier……nou ik word nog eens een keer beroemd (ahum ahum ahum) haha. En ja ook die ga ik denk ik in mijn eigen collectie houden :p. De enige andere bezigheid die ik in de tussentijd heb gehad is z af en toe eens op stap gaan en dat was het dan wel zo’n beetje. Het stappen hier is trouwens nog steeds helemaal super!
Nou ik ga weer eens wat nuttigs doen hier…….nog een half uurtje te gaan en dan kan ik lekker in mijn bedje gaan liggen. Kijken of ik deze keer wel nog kan slapen.
Nog anderhalve maand en dan ben ik weer terug! Ik neem niet aan dat ik mijn site nog update voor de kerst dus bij deze: Iedereen fijne kerstdagen en een spetterend en gezond 2007!!
21 December 2006 - 09:53
Iwan:
heeeey denise, denise :D wat een lap tekst zeg haha ;) Leuke foto's en hetzelfde terug gewenst!
xxxxx uit NL -
21 December 2006 - 13:10
Suus:
Hee Denise!! KLinkt echt zooo vet!!!Zal s een keer je fotos gaan bekijken:) JE maakt zo wel een hoop mee:) En tja over 6 weken zijn we al weer terug:S Heb er al nachtmerries over gehad, erg he!NOu geniet er nog ff van en jij ook nogmaals een hele fijne kerst en gelukkig nieuwjaar!!!Kussss -
21 December 2006 - 14:51
Michelle:
Ha denise!
je hebt idd geen interessante nachtdienst gehad als je tijd hebt gehad om dat hele verhaal te typen! klinkt ook nog allemaal heel erg leuk in Maleisie! en jij ook fijne kerstdagen en een heel gelukkig nieuw jaar!!!
kus michelle
21 December 2006 - 14:57
Vivke:
heey mup. klinkt erg leuk. ich sms dich nog veur kers en nuujjoar goan noe ff fotos checke. xxx (jeuhjj zeen dich snel weeer :D:D ) -
21 December 2006 - 17:01
Lieke:
Ha meid,
Dat is weer een heel verhaaltje, inderdaad leuk zo'n nachtdienst... hoop dat je na deze toch weer eens wat hebt kunnen slapen ;) Nog heel veel plezier de tijd dat je nog daar bent, en tot snel dus!! Voor jou natuurlijk ook hele fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar!
Dikke kus en knuffel, Lieke
21 December 2006 - 17:12
Anita:
Ha Denise, klinkt nog steeds allemaal even super. Voor jou ook een hele fijne kerst en een te gek 2007. -
22 December 2006 - 16:06
Sanne:
heej denise!
nachtdiensten lijken me ook erg vermoeiend! nog hele fijne 6 weekjes daar, boh de tijd gaat echt snel he! en daarna gezellig carnavallen!
een hele fijne kerst en een hartstikke gelukkig nieuwjaar:)!!
dikke kus sanne -
26 December 2006 - 15:54
Nicolle Maessen:
Hoi Denise,
Vind super voor je dat je het naar je zin hebt daar. Geniet nog van de weekjes dat je daar bent. Wens jouw ook hele fijne kerstdagen en een spetterend 2007!!
xxx Nicolle. -
30 December 2006 - 18:52
Bianca:
hoi denise
jij ook een fantastisch 2007.wat een leuke verhalen en hoe je dat schrijft.Als je terug bent in nederland en je komt een keer op de super dan geef je onze site die we hebben gemaakt voor onze reis naar amerika in juni 2007.dan kun je die ook eens checken.... vele groetjes en unne gooje roetsj...Bianca tot in Januari.... -
02 Januari 2007 - 05:21
Mia:
hoi Denise,
Peter en ik wensen je hele fijne feestdagen.
Geniet nog maar die paar weken dat je daar mag zijn.
Jumpa lagi. -
02 Januari 2007 - 05:27
Mia:
Ik krijg nog steeds geen foto's van jou op mijn scherm. Hoe doe je dat? -
02 Januari 2007 - 12:46
Cyril & Daniëlle:
Hey nichtje,
We hebben je 2 smsjes gestuurd maar om e.o.a. reden geeft onze telefoon aan dat ze niet bezorgd zijn. Klopt dah ? :?
Zo ja, dan: HAPPY NEW YEAR!!!
Geniet nog maar lekker van de resterende tijd in KL! (we zijn jalours op je ;) )
Cyril & Daniëlle -
02 Januari 2007 - 13:05