laatste weekjes - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Denise Damen - WaarBenJij.nu laatste weekjes - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Denise Damen - WaarBenJij.nu

laatste weekjes

Door: Denise

Blijf op de hoogte en volg Denise

04 Januari 2007 | Maleisië, Kuala Lumpur

Nog allemaal een gelukkig en gezond 2007!! Thanks voor jullie reacties allemaal! Voor Cyril en Danielle: jullie smsjes waren idd niet aangekomen :S. Ik had hier hetzelfde probleem die dag. Naar sommige mensen kon ik wel smsjes versturen en naar sommige lukte het maar niet. T lag dus aan mijn netwerk ;).

Fotos staan nog steeds op http://deni1986.spaces.live.com. Als het goed is moet dit gewoon werken dacht ik :S.

Jaja en vanaf nu is het nog 25 daagjes en dan kom ik weer naar huis! Het gaat wel echt een lange terug reis worden. Aangezien onze rondreis in augustus in Bangkok begon hebben wij een retourtje Bangkok geboekt (de goedkoopste optie). Ja, nu is het dus zo dat we ook via Bangkok terug naar Nederland moeten. Op zondag 28 januari vertrekken we hier smorgens met het vliegtuig richting Bangkok. Hier zullen we dan over moeten stappen op ons vliegtuigje richting Amsterdam dat snachts zal vertrekken. En 29 januari zal ik dan om 11 uur nederlandse tijd ;) aankomen op Schiphhol :D :D (na nog een overstap gemaakt te hebben in London....t word wel een hele wereldreis zo maarja niets aan te doen :S )

Voordat ik terug kom in Nederland staat er nog een korte vakantie op de planning :D jeuuhjjj :D ;). Ik zeg op de planning want zeker is het nog niet helaas. De laatste week (dus vanaf 22 januari) heb ik vakantie genomen (eindelijk :D). Maar waarschijnlijk heeft Karin niet meer genoeg dagen, net zoals de anderen hier. Dus daar ga ik dan in mn eentje op reis :p. Gelukkig heb ik dan wel weer wat contacten opgedaan dus helemaal alleen ben ik niet. Er zit een nederlands bureautje op Phuket (thailand) met natuurlijk ook nederlandse medewerkers :P. Dat kennen jullie denk ik wel.Echt een mooi bounty eilandje in het zuiden van Thailand. Daar ga ik dan waarschijnlijk naar toe van 22 tot 27 januari. De eerste 3 dagen ga ik op mn luie kont aan het strand liggen en daarna ga ik met een grote groep 2 dagen met een boot mee om te snorkelen bij de mooiste eilandjes van thailand. Die mensen hebben me verzekerd dat hier schildpadden, roggen en walvishaaien zouden zitten dus ik ben eens benieuwd. Klinkt wel goed iig......maar 100% zeker is het dus nog niet. Dat krijgen jullie in mn volgende update wel te horen ;).

Owja nu ben ik nog bijna vergeten te vertellen hoe nieuwjaar hier was. Was sjiek maar ook apart. Ten eerste stonden alle mensedn hier al 2 uur van te voren op straat te wachten totdat het vuurwerk zou begonnen. Uiteraard zonder drank de meeste, want bijna iedereen is hier moslim. Dat was wel gezellig. Iedereen ging helemaal uit hun dak toen het vuurwerk begon en ze begonnen zelfs allemaal nepsneeuw te spuiten. Haha wel grappig om te zien. Helaas duurde het vuurwerk niet zo heel lang. Ze hadden het programma dit jaar aangepast vanwege de enorme overstromingen in het zuiden van Maleisie. Jammer maar natuurlijk wel te begrijpen (dat ze t programma aangepast hadden). Daarna nog op stap geweest in een Latin Bar hier.....en ja hoor 1 januari mocht ik gezellig weer werken :(

Tot over 25 daagjes :D

xxx

• 04 Januari 2007 - 09:01

Vivke:

heey heey.
    das wel lekker weekje vakans als afsluiter :D. hoop dat t door kan gaan :). noe kinse goan aaftille. nog ffkes :D
    veul plezeer nog!!
    xxx viv

• 04 Januari 2007 - 11:19

Lieke:

Ha meid,

die vakantie op dat bounty-eilandje klinkt echt helemaal goed haha.... heel veel plezier nog! geniet er nog even lekker van, voordat je t weet ben je gelukkig wel weer gezellig bij ons :D Het aftellen is in ieder geval begonnen ;)
    Gelukkig nieuwjaar trouwens... tot snel!
    xxx Lieke.

• 04 Januari 2007 - 13:13

Suus:

Heeeee!Relax dat je nog ff vakantie hebt!Dat zit er voor mij helaas niet in:S Moet gewoon tot de 28ste werken:S:S Maarr jou planning klinkt echt wel beter!Geniet ervan en tot heel snel alweer!!kuss

• 04 Januari 2007 - 13:45

Suus:

Heb net trouwes ff je foto s bekeken, ziet er super uit!Echt leuke aapjes!!!:D:D Marum, wat voor palmbomen hebben jullie daar in godsnaam!?!?!Die vruchten en champagne?:O Wij hebben hier gewoon doodnormale kokosnoten en kokosmelk;) Doen we toch wat verkeerd!Haha. kuss

• 04 Januari 2007 - 17:58

Hedwig:

hey deni!nog heel erg veel suc6 daar en heel trug komen please en dan spreken w snel wat af vrdat k wegga.
    grxxtz

• 04 Januari 2007 - 20:25

Sanne:

Heey denise! Je hebt me toch wel een heeeeeeeeeeeeeeele mooie tijd er dalijk opzitten geloof ik als ik dit allemaal zo lees en de foto's zie, echt geweldig, daar ben je voorlopig nog over aant kletsen denk ik:p
    ook supersjiek dat je nog een laatste 'vakantie' kunt houden voor je weer terugkomt! je bent zeker een negerin geworden of valt dat wel mee:p?
    nou nog heel veel plezier de laatste weekjes en ik zie je gauw weer he!
    liefs, Sanne

Denise

Nu zit ik nog lekker in Nederland maar niet meer voor lang! Rond 25 augustus vertrek ik voor ongeveer een half jaartje naar Maleisie. Om precies te zijn naar Kuala Lumpur. Hier ga ik stage lopen in hotel "Sheraton Imperial Kuala Lumpur" voornamelijk aan de Front Office. Voor iedereen die nieuwsgierig is hier is de link: http://www.kl-hotels.com/imperial-sheraton/ Ik begin 11 september met mijn stage en van te voren zal ik met nog een meid een paar weekjes Maleisie en misschien wel Thailand/Indonesie gaan verkennen. Ik zal hier mijn fotos e.d plaatsen! Dus voor iedereen die nieuwsgierig is ;).......jullie mogen ook wel lieve leuke berichtjes achter laten hoor :P want ik ga iedereen wel missen!! Zodra er meer duidelijk is over mijn reis volgen meer berichtjes! xxx

Actief sinds 22 Juni 2006