hier ben ik nog eens een keertje
Door: Denise
Blijf op de hoogte en volg Denise
10 Oktober 2006 | Maleisië, Kuala Lumpur
Ik ben op het moment wel aan het werken, maar ze hebben niets te doen voor me. Echt zo saai haha, maar nu heb ik wel eindelijk weer eens een keertje tijd om iets op mijn site te zetten!
Ik ben inmiddels alweer een maandje stage aan het lopen. De tijd is echt omgevlogen!
Ik ben klaar op de housekeeping department. Mijn laatste 2 dagen daar waren wel relaxed maar ook echt saai. Ik moest 2 dagen in de public area department werken, dat is dus alles schoonmaken behalve de kamers. We begonnen om 7h smorgens met poetsen (veeeeel te vroeg voor mij :P ) en om 8 uur waren we al klaar. En ik moest tot 15h werken :S. Ik heb echt bijna 2 uur met 2 maleisiers op een stoeltje gezeten en ze praatte alleen maar maleisisch tegen elkaar……je kan wel raden dat ik toen zo onderhand wel eens een keer in slap was gevallen. Daarna ben ik hem tijdelijk gepeerd haha……..om 13h ben ik eens terug gekomen van mijn pause. Toen konden we weer een half uur de plees gaan schrobben en daarna ook maar wachten tot het 15h was……mijn 2 saaiste dagen ooit hier dus!
Alhoewel nu is het ook wel even saai, ik zit op de reserveringsafdeling. De eerste paar uur waren wel leuk, toen kon ik vanalles vragen over de afdeling enzo maar daarna waren mijn vragen op en was er geen werk meer voor mij, daarom zit ik hier maar allemaal wat nutteloze dingetjes te lezen en ervoor te zorgen dat ik niet in slaap val. Volgens mij mag ik eigenlijk niet op internet, maarja dan hebben ze (of ik natuurlijk) pech haha.
Morgen ga ik werken in het Starservice center. Dat lijkt me wel leuk, dan mag ik alle binnenkomende telefoontjes aannemen, doorverbinden en vragen van de gasten beantwoorden. Dat hoef ik maar 3 dagen te doen. Na het Starservice center ga ik in de Executive clublounge werken. Daar moet ik alle VIP gasten inchecken enzo…..hmmm sounds nice haha.
Mijn vrije dagen hier zijn ook echt super! Vorige week zondag ben ik met Loes en Karin gaan zwemmen in Sunway Lagoon. Dat is een groot waterpretpark. En deze zondag ben ik met Steven en Karin eerst naar de Batu Caves geweest. Dat is in de buurt van Kuala Lumpur…daar hebben ze in grotten enkele hindoetempels gebouwd. Echt mooi om te zien. Voordat je in de tempels kon moest je eerst een heel aantal trappen beklimmen….best vermoeiend als het zo warm is :P. Er waren ook best veel hindoes offers aan het brengen op dat moment en we zagen een aantal kindjes met kaalgeschoren hoofdjes die witgepoederd waren. Dit gebeurd bij de hindoes als een kindje 1 jaar wordt, dan word het als een volwaardig hindoe lid gezien en dit wordt met de hele familie gevierd. Heel leuk om te zien. Daarna zijn we nog naar een aquarium geweest onder de twin towers en hebben we wat in een park gelegen. S’avonds hadden we nog zin om te gaan zwemmen, dus zijn we in het zwembad van het renaissance hotel gaan zwemmen, daar hebben ze echt een relaxed zwembad.
Voor de rest gaan we doordeweeks vaker winkelen of eten in Chinatown…het eten is daar echt zo lekker vind ik. Ik begin ook al gewend te raken aan al het redelijk pittige eten daar. Af en toe is het me toch nog wel eens iets te pittig haha.
Hoe gaat het nog met jullie allemaal? Deze week natuurlijk kermis in Echt. Hmm echt jammer dat ik dat weer moet missen!! Was vorig jaar echt super…..naja volgend jaar ben ik er weer bij ;).
xxx
10 Oktober 2006 - 15:10
Stef Damen:
hallo
veel te beleven daar dus:-) valt het een beetje mee, het werk daar?
vandaag heb ik ook mijn rijbewijs gehaald. 35 lessen :)
groeten! -
10 Oktober 2006 - 16:08
Dani:
Hey!
Thanks voor je kaartje (dat je er nog aan gedacht hebt!)..
Nou nog veel plezier daar en je niet te zeer vervelen he :P..
Tot mails maar weer ofzo.. -
10 Oktober 2006 - 20:36
Lieke:
Ha deni!
druk druk druk zie ik ;)
de kermis was heel erg leuk... en zeker ben jij daar volgend jaar weer bij! maar eerst: vastelaovend...!!! haha
veel succes nog mupke
Dikke kus, Lieke -
24 Oktober 2006 - 08:00
Raymond:
Maar Denise toch! Mis jij de Echter kermis? Met echter kermis zat ik liever in zo'n hindoe grot. Laat ik je zeggen: de kermis hier lijkt echt wel op Groundhog Day. Elk jaar bellen ze dezelfde set sjabben op die vervolgens met hun getatoeerde armen en een joint in de bek dezelfde standaard attracties opbouwen. Vervolgens zie je een hele week lang mensen over het kermisterrein lopen die je het hele jaar door al veel te vaak ziet, zo erg dat je denkt: Jezus Christus godverdomme, moet ik die nu ook nog op de kermis tegenkomen! Er is er maar een die ik mis: een zekere Denise Damen. Volgend jaar krijgen we een speciale thema-kermis: de 'Denise is back in town" kermis. Met dansende chippendales, rock 'n roll muziek, apen die collectes houden etc. En dat wordt de eerste leuke kermis in deze boerenlullengemeente. Laat het je goed gaan. Met deze lange kwatsjmail laat ik je weten dat er hier niks aan is zonder jou. Wat ben je toch een uniek druufke. Groetjes.
ps: we gaan ze weer een keer rocken!