druk, druk, druk in KL
Door: Denise
Blijf op de hoogte en volg Denise
26 September 2006 | Maleisië, Kuala Lumpur
Echt heel erg leuk om al jullie reacties te lezen. Hoe gaat het met jullie daar?
Miranda, Bianca, Dorenda en Eef... hoe is het nog bij de super? Doe iedereen de groetjes daar!
En met de rest van jullie? Nog nieuwe roddels haha?
Hier heb ik het echt heel erg druk, maar dat zullen jullie allemaal wel al gemerkt hebben. Ik zit nu in mijn derde week hier. De eerst twee weken heb ik in alle restaurants gewerkt. Eerst had ik daar niet zo'n zin in, maar het was toch wel leuk om te doen gelukkig :D. Iedereen is hier heel erg vriendelijk, alleen uit hun engels kom ik af en toe echt niet wijs! Ik versta er af en toe echt geen hol van haha. dus ik doe maar wat als ze me iets vragen. Ook zorgen ze goed voor me hier haha, heb in bijna alle restaurants wat van het menu mogen uitkiezen om te eten, ze bestellen pizza voor me, in de bar waar ik heb gewerkt heb ik onderhand alle cocktails geproefd, bij de roomservice alle chocolaatjes opgegeten haha. Heb zelfs geregeld dat we snachts gratis roomservice kunnen krijgen, dus als we eens honger hebben snachts ;)....
Ook op zondag heb ik het druk. We zijn naar pulau Ketam geweest, ook wel krabeiland. We waren de avond van te voren op stap geweest in de QBa, een salsabar.....echt super gaaf daar! Zit je gewoon met de flessen bacardi aan de tafel. De dag daarna dachten we dus lekker op het strand te gaan liggen op het krabeiland.....maar er was geen strand haha viel dat ff tegen. We hebben er wel met zn allen (nog 10 andere nederlandse stagaires) lekker gegeten en wat op de pier gelegen en lekker met n bootje gevaren. Afgelopen zaterdag zijn we naar de rum jungle geweest. Echt zo gaaf vond ik! Helemaal mijn muziek daar haha ;)... Zondag ben ik met Karin gaan winkelen in 1 van die supergrote shoppingmalls hier, ook niet normaal hoe groot die zijn! En alles is in vergelijking met hier spotgoedkoop....een paar schoenen heb je al voor 15 euro etc. Gaaf dus hier!
Nu zit ik in de housekeeping. jaja de eerste paar dagen kamers schoonmaken, die mensen spreken echt slecht engels. Af en toe is de hele briefing zelfs in het maleisisch........daar versta ik dus heel veel van (niet). Kamers schoonmaken is toch wel erg zwaar werk ben ik nu achtergekomen!!
Mensjes ik ga weer eens stoppen, ik probeer jullie zo snel mogelijk eens persoonlijk te mailen ofzo...maar het internet hier is nog steeds een probleem :S.
xxx
26 September 2006 - 10:58
Lieke:
Ha meid,
Leuk om te lezen dat je 't zo goed naar je zin hebt.... chocolaatjes pikken en cocktailtjes drinken haha... shoppen is natuurlijk nooit verkeerd he ;) op stap gaan daar bevalt ook goed dus ik wens je nog heel erg veel plezier!
Dikke kus, Lieke. -
26 September 2006 - 14:04
Sanne:
Heej!
je hebt het wel lekker daar he?! alle coctails proeven en alle chocolaatjes opeten:p werk je ook nog;) haha grapje:p hier gaat oo alles goed!
heel veel plzier nog!
dikke kus
sanne -
26 September 2006 - 18:53
Maud:
Ha meis,
Ga je daar ook nog wat van stage lopen? :-P Haha grapje. Super dat het goed gaat daar. Ik hoop dat het zo blijft. Geniet er maar van: lekker flink shoppen, cocktails drinken enz. Succes!
Dikke kuzzz,
Maud -
27 September 2006 - 04:50
Bram:
Volgens mij heb je het wel goed daar :) Tot binnekort! -
30 September 2006 - 19:44
Bianca Van De Super:
In Echt gaat alles zijn gangetje,dus rustig hihihi
Jij moet nu flink aan hem met de Housekeeping.maar ja,dat hoort er allemaal bij.Wat gaaf dat we dit allemaal kunnen lezen.ben best jaloers hoor...
maar ik ben al aan het voor genieten voor onze volgende reis naar Amerika in 2007.dus ik blijf je verhalen allemaal lezen.wat gaaf..
vele Groetjes Bianca en Harold.. -
02 Oktober 2006 - 06:53
Ferdi:
Heeej Barbie/Lies
Echt cool deze site, ik ben ook wel een beetje jaloers hoor. Z'on stage wil ik ook wel :P Nou, geniet ervan en tot over ongeveer 1 jaar !!
Groetjes je ex-super de Boer collega, Ferdi -
02 Oktober 2006 - 19:53
Nadine:
heej meid,
heel fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt en toch nog best veel leuke dingen kan doen met de andere stagaires! ohh lekker chocolaatjes en cocktails, dat is wel goedkoop shoppen, hoe krijg je dat strax allemaal mee deze kant op haha xx nadine -
03 Oktober 2006 - 18:53
Eef:
eey lies
erg leuk om je verhalen zo te lezen en ja hoor ik ben ook jaloers hahah maar zodra je wer trug bent zal ik alles wel horen haha en bij de super k heb geen idee ik werk niemeer zoveel en tja mis jou natuurlijk super erg als collega ... nog een super leuke tijd daarzo en ben blij als je weer trg bent kusjahhhh van eef