Ik leef ook nog!!
Door: Denise
Blijf op de hoogte en volg Denise
13 November 2006 | Maleisië, Kuala Lumpur
Op het moment zijn mijn ouders en mijn tante ook aanwezig in Maleisie! Zaterdag heb ik ze van het vliegveld afgehaald als surprise. Ik moest eigenlijk werken, maar omdat ik me niet goed voelde mocht ik eerder naar huis. In plaats van in bed gaan liggen vond ik dat ik best wel naar het vliegveld toe kon gaan om ze op te halen. Het was wel erg haasten maar ik was net op tijd! Toen ik aankwam zag ik de eerste nederlande witte hoofden al uit de ''gate'' komen.. uiteindelijk zag ik ook 3 bekende nederlandse hoofden verschijnen!! Ik wilde hun echt zoveel laten zien, ik wist niet waar ik moest beginnen haha. Ik heb ze zaterdagavond door het hotel rondgeleid en natuurlijk heb ik ook de hele backoffice geshowed. Daarna zijn we lekker gaan eten in het italiaanse restaurant hier..eg zo lekker!De mensen die daar werkten kenden weer mensen die in het Sheraton op Langkawi werken.Aangezien wij daar volgende week naar toe gaan komt dat heel handig uit! Kan ik weer wat gunstige prijsjes regelen daar :P. Zondag moest ik eerst werken en daarna zijn we naar Chow Kit geweest.....daar ben ik met Karin ook wel al vaker geweest, daar halen we altijd ons fruit. Chow kit is wel een van de onveiligste buurten in KL, maar daar denken we dan maar ff niet aan als we daar rond lopen. Op Chowkit is altijd een super grote vis, vlees, groente en fruitmarkt voor de lokale bevolking. Eg gaaf om al die huge vissen enzo te zien! Aangezien het een markt is waar alleen de lokale bevolking rondloopt werden wij natuurlijk weer eens goed bekeken haha....na een uurtje vonden mn moeder en mn tante t wel genoeg geweest :P. Daarna zijn we nog lekker wat gaan eten in een van de stalletjes hier langs de weg (t is eg lekker ook al zien die stalletjes er smerig uit en zie je af en toe de kakkerlakken en de ratten over de straat rennen: dat hoort er nu eenmaal bij :p). Na ons dinertje nog ff wat cocktailtjes gedronken in het hardrockcafe en toen moest ik natuurlijk weer terug naar het hotel aangezien ik weer om 6 uur smorgens op moest :(.
Deze week ben ik nog aan het werken in de Executive Club Lounge. Eg heel leuk werk..daar mogen alleen de VIPs komen dus je leert er wel heel wat interessante mensen kennen :P. En natuurlijk t belangrijkste je krijgt er veel fooi :P. Shoppingmall here we come again!Er komen ook veel duitser, die zoals altijd, geen engels spreken. Daar mag ik dus ff als tolk optreden de hele tijd, das wel grappig. Niet dat mijn duits nu zo geweldig is maar ok. En vrijdag heb ik weer een dagje vrij....dan ga ik met de bus naar Melakka om mn ouders en mn tante daar op te zoeken. Ik moet helaas wel dezelfde dag weer terug met de bus omdat ik zaterdag en zondag nog moet werken maar dan lekker anderhalve week vrij......en dan in het vliegtuigje op weg naar Langkawi! Een tropisch eilandje aan de westkust van Maleisie.
Ik heb inmiddels ook eens een keertje wat fotos op mn space gezet:
t zijn er nog niet zoveel maar het komt nog allemaal!!
kusss
13 November 2006 - 15:08
Sanne:
Heey deni! Fijn dat je ouders nu bij je zijn, en je tante of course, je zult ze wel gemist hebben! Ben blij dat je het nog steeds naar je zn hebt en geniet van je tijd met je ouders en tante samen:) veel plezier! xxx sanne -
13 November 2006 - 16:49
Lieke:
Ha meid,
Zo te lezen heb je t nog altijd super naar je zin... heel fijn dat je ouders en tante er nu ook zijn! veel plezier...
Die vissen en ratten enzo klinken niet zo leuk maar de Executive Club Lounge klinkt al stukken beter zeker als je daarna weer naar de shoppingmall kan gaan hihi... geniet er nog lekker van, veel succes!
liefs, xxxjes Lieke -
13 November 2006 - 18:25
Suus:
Heee!!Dacht al waar blijven die verhalen toch;) Neej hoor ben er zelf ook nie erg snel mee:P Super leuk dat je ouders en tante er nu zijn!Mijn moeder komt donderdag ook hiernaartoe:)Heb ik ook lekker paar daagjes vrij, dus das wel prima. Klinkt nog steeds echt wel leuk daar, alleen de tijd gaat zooo snel voorbij!!Heb je je leraren bezoek al gehad?Nou ik wacht weer af tot je volgende verhaal!!!Kusss -
14 November 2006 - 13:16
Raymond:
Zo jij coole blitzkikker, jij zult wel bruin zijn als een neger als je zo spot met de witheid van je ouders en tante! Waarschijnlijk ben je inmiddels al een voorbeeld van integratie voor de asielzoekers in Nederland, want die willen maar niet blank worden! Logisch dat jij ongestoord door gevaarlijke wijken kunt struinen. Daar zal jouw tattoo op je arm ook wel toe bijdragen. Ik bedoel natuurlijk die doodskop met het bijschrift "member of the sjabben-gang from montfort". Ja hoor, "Denise from the West Side of the Voelnisbelt". Ruig hoor. De slechte faam van de montfortanen is zelfs doorgedrongen tot het verre Azie. Maak er wat van met je ouders. Heb je ze trouwens gevraagd of ze drop meenemen? Of hebben ze dat daar ook? Een ding hebben ze daar gegarandeerd niet en dat is voor jou reden om terug te komen: Nol. Dus: see you. -
14 November 2006 - 20:26
Bianca:
wat fijn dat je het zo naar je zin hebt.heel veel plezier met je ouders en je tante en een fijne vakantie.hihihi beetje dubbelzinnig he...
je bent al in een tropisch land en dan nu een tropische vakantie...nounou
Het ga je goed!!!!!
groetjes Bianca van de super -
15 November 2006 - 18:24
Annie:
hoi denise
Fijn dat pap mam en mia er is,geniet er maar van.Leuk dat je nog vrije dagen hebt,dan kunnen jullie nog veel leuke dingen gaan doen.
hier is het trouwens ook nog lekker weer ,het zou morgen nog 20 graden worden.Zo kunnen wij ook nog even genieten in meers .doe ook even de groetjes aan pap mam en mia als je wil. Veel plezier op de eilandjes groetjes annie koos en stef
17 November 2006 - 10:27
Marlies:
Hoi Denise, ik hoorde van Nick afgelopen zaterdag dat pap en mam goed waren aangekomen. Na zo'n lange tijd is het denk ik erg leuk om elkaar weer te zien. Jij weet inmiddels de leuke plekjes, die je nu weer aan pap en mam kan laten zien. Pascale, Don, Jacq en ik wensen jou een leuke tijd, samen met je ouders. Doe hun maar de hartelijke groeten van ons.
Veel plezier!!!! Marlies -
19 November 2006 - 12:12
Sach:
hi hi... -
19 November 2006 - 16:32
Hedwig:
hey deni!leuke fotos.echt super tof lijkt t m allemaal daar echt heel anders als hier natuurlijk in NL.veel suc6 nog verder daar.
grxxtz hedwig -
23 November 2006 - 16:49
Anita:
Ha Denise,
Klinkt echt geweldig allemaal. En wij hier maar in de regen en de kou zitten!!! Nog veel plezier de komende tijd.
See you, Anita -
19 December 2006 - 17:46
Stef Damen:
waar blijven die updates??? zit al een dikke maand naar hetzelfde te kijken hahaha
groeten, stef